Jedinečný pohľad do zákulisia: ako pripravujeme váš kongres

1

Ako kongresový hotel ročne hostíme 250 – 300 menších či väčších kongresov a dnes by sme vás radi pozvali do zákulisia príprav našich podujatí. Pozrite sa spolu s nami, ako to v Hoteli Partizán**** prebieha pred, počas a po vašom kongrese.

S vami od úplného začiatku

Aby ste so svojim kongresom mali čo najmenej starostí, stojíme pri vás od úplného začiatku. Ak aj máte s kongresmi menej skúseností, poradíme vám a nasmerujeme vás pri výbere z možností, ktoré náš hotel ponúka. Spájate kongres s teambuildingom? Vy nám poviete svoje predstavy a o ostatné sa postaráme, či už si vyberiete z našej ponuky, alebo je potrebné zabezpečiť externú spoluprácu. Počas úvodných príprav kongresu vás radi zoznámime s celým hotelom. Nahliadnete do izieb, ochutnáte jedlo, prezriete si celý areál, vďaka čomu získate autentický pohľad a nasajete atmosféru hotela.

Ešte pred samotným kongresom čaká jednotlivé oddelenia hotela mnoho pracovných postupov, ktoré je potrebné dodržať tak, aby vaše podujatie prebehlo bez jedinej chybičky. Vypracujeme dôsledný časový harmonogram podujatia, ktorý ďalej odovzdáme na všetky strediská, podieľajúce sa na úspešnosti vášho kongresu: kuchyňa, personál, wellness, recepcia, chyžné aj údržba.

Prichádza deň D

Pred vašim príchodom skontrolujeme všetky sály, techniku, osvetlenie, nastavujeme klimatizáciu, chystáme označenia a kontrolujeme čistotu. Recepcia sa pripravuje na príchod hostí a následný check – in. V prípade, že si hostia želajú vymeniť izby, so zvolením organizátora im radi vyhovieme. Snažíme sa byť vám neustále nápomocní, preto je vám náš personál k dispozícii, aby zodpovedal vaše otázky, prípadne vás mohol správne nasmerovať pred aj počas kongresu.

Najobľúbenejšia časť kongresu

Sú ňou samozrejme coffee breaky, počas ktorých si naši hostia pochutnávajú na výborných pokrmoch pripravovaných zo surovín domácej produkcie. Na priemerne veľký kongres je niekedy potrebné pripraviť až 300 chlebíčkov, či iného typu občerstvenia, no okrem toho 3x denne pečieme koláčiky, varíme jedlá ale tiež ochutnávame vzorky, aby bolo všetko v poriadku. Mnohokrát servírujeme 250 - 300 obedov či večerí a všetko to stihneme v priebehu jednej hodiny.

Pracujeme aj vtedy, keď vy oddychujete

V poobedňajších hodinách kongresoví hostia radi využívajú priestory a služby nášho wellness, ktoré ide popoludní na plné obrátky. Wellness recepcia víta hostí, personál vykonáva masáže a objednané procedúry. Zakončenie dňa sa mnohokrát nesie v duchu zábavy. Kým sa hostia sústreďujú v Tálskej Bašte alebo sport & night bare Limbus, my stále pracujeme. Personál sa stará o prípravu sály na ďalšie podujatie, nočný recepčný chystá podklady pre vyúčtovanie. Už od rána pre vás pripravujeme raňajky a po vašom odhlásení nás ešte čaká porada, kde manažéri jednotlivých stredísk diskutujú s personálom úspešnosť eventu, vaše ohlasy a podnety.

Vieme, že za organizáciou úspešného kongresu stojí mnoho práce, preto sa vám snažíme uľahčiť každý jeden krok. Veríme, že spolu s vašimi predstavami a našimi skúsenosťami bude váš kongres úspešným podujatím, na ktoré budete s radosťou spomínať.